KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Grégory Watelet, medeorganisator van de internationale Courrière-wedstrijd is overleden.

Share this article with friends

Deze zondag kreeg de Belgische paardenwereld een klap te verwerken. Eerst verbijsterd, daarna overmand door verdriet, vernamen we het plotse overlijden van Grégory Watelet, ruiter, beheerder van de Sandry-faciliteiten in de regio Namen, medeorganisator van de internationale Courrière-wedstrijd met de internationale ruiter met bijna dezelfde naam Grégory Wathelet (een krachtige combinatie!), …

Een man in de schaduw, een onvermoeibare werker, een beetje nors aan de buitenkant maar met zijn hart op de tong. Grégory was een soort MacGyver van de paardensport. Met zijn gouden handen en de juiste mensen om hem heen, werden geweldige projecten geboren en bekroond met succes.

Bij de KBRSF zullen we zijn vermogen om uitdagingen aan te gaan herinneren, zelfs op het laatste moment, zoals het jaar waarin hij ons in slechts 3 dagen hielp om de Belgische kampioenschappen voor jonge dressuurpaarden in zijn faciliteiten te organiseren, die oorspronkelijk in Gesves zouden plaatsvinden.

Om nog maar te zwijgen van de masterclasses voor onze topatleten en de detectiesessies voor de Equicadets van LEWB. We wisten dat we konden rekenen op een onberispelijke infrastructuur en een onfeilbare logistieke ondersteuning.

Grégory, je laat je zoon Alexandre, je moeder, je broer en de rest van je familie achter. De Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie dankt je voor de bijdrage die je hebt geleverd aan de paardensport in Wallonië en in België.

KBRSF betuigt haar diepste medeleven aan zijn familie en vrienden.

Bron: LEWB

Recent articles

Days until the Olympic Games
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten