Michèle George is voor de tweede keer Paralympiër van het jaar

Het waren geduchte tegenstanders voor de titel maar Michèle wist de trofee mee naar huis te nemen.

Deel dit artikel met vrienden

Alle drie de genomineerden voor de trofee van Paralympiër van het Jaar wonnen het afgelopen jaar goud op een WK: Laurens Devos in het tafeltennis, amazone Michèle George in het paradressuur (2x goud) en Ewoud Vromant in het wielrennen. De leden van Sportspress.be gaven de meeste stemmen uiteindelijk aan George (469 punten), die acht jaar na haar eerste uitverkiezing opnieuw de trofee in de wacht wist te slepen. Vromant (435) legde beslag op de tweede plaats, Devos op de derde (433).

“Aan de top komen is fantastisch en leuk, maar aan de top blijven is des te moeilijker. Ik geloof ook voor de komende jaren in heel mooie dingen. Ik wil aan iedereen deze boodschap meegeven: je moet erin geloven, er zijn moeilijke momenten, maar de sport is het beste medicament. Je moet in je dromen geloven en altijd positief blijven”, aldus Michèle in haar bedankingsspeech.

Recente artikels

Er zal een onderhoud aan de FEI platformen plaatsvinden tussen 29 februari 2024 vanaf 20:00 CET en 01 maart 2024 om 00:00 CET.

Binnen deze periode zal het niet mogelijk zijn om in te schrijven of wijzigingen aan te brengen voor internationale wedstrijden.

Onze excuses voor het ongemak!

Dagen tot de Olympische spelen
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten