KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

In het Azelhof in Lier werd er gestreden voor de titel van Belgisch Kampioen dressuur.

Deel dit artikel met vrienden

Eline Borrey De Coninck kon haar geluk niet op na haar kür op muziek voor het Belgisch Kampioenschap Lichte Tour. Met haar lieve ruin Haressel (v. Uphill) liet ze een mooie proef zien en de score van 74.865% was voldoende om haar te verzekeren van de gouden medaille. Ook Cyriel de Coker behaalde met zijn Jillz Urona een mooie score in de kür van 74.155% en dit zorgde ervoor dat hij de zilveren medaille omgehangen kreeg. Het brons was voor Sophie Van Lent-Baetens en Nea’s Jacky O.


Drie titels op rij voor Larissa Pauluis in Zware Tour

En ze deed het weer! Larissa Pauluis is de Belgisch Kampioen in de Zware Tour. Het is de derde titel op een rij voor Pauluis: in 2021 won ze de titel met Flambeau, in 2022 deed ze hetzelfde met First-Step Valentin en dit jaar was ze gewoon weer de beste met Flambeau. Team Manager van het Belgische dressuurteam, Jeroen van Lent, maakte na de prijsuitreiking bekend dat Larissa een startplaats krijgt in het 5* concours op CHIO Aachen. Dit was de kers op de taart voor Larissa!

Charlotte Defalque was vandaag de winnares van de kür op muziek met haar Botticelli met 87.060% en ze won de zilveren medaille van het Belgisch Kampioenschap. Ook zij kreeg een startplaats voor Aken, voor het 4* concours. De derde plaats in de Kür op Muziek en de bronzen plak was voor Laurence Roos en haar Fil Rouge.

Recente artikels

Dagen tot de Olympische spelen
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten