KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Begin januari zal er niet alleen een nieuwe Equibel website zijn maar ook nieuw inschrijvingssysteem. Er zijn verschillende video’s gemaakt om je wegwijs te maken.

Deel dit artikel met vrienden

Vanaf januari 2024 zullen alle wedstrijdinschrijvingen verlopen via het nieuwe inschrijvingssysteem op de vernieuwde equibel.be website.
En dat komt er snel aan, dus om iedereen goed op weg te helpen hebben Paardensport Vlaanderen, KBRSF en LEWB een reeks van ‘How-to’ video’s gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe je te werk gaat in het nieuwe systeem.

Wat is nieuw  ?

Je zal bv. online een wijziging van verantwoordelijke van het paard kunnen doorvoeren. Daarnaast kan je bij de immatriculatie ook meteen zelf documenten toevoegen, zoals een kopie van het paspoort of meetattest.

Internationale ruiters zullen bij een inschrijving zelf opmerkingen kunnen toevoegen bij het paard, de kandidatuur zelf wijzigen of verwijderen, de bedding van het paard aanpassen, de dressuurproeven kiezen, de facturatiegegevens aanpassen…

In de onderstaande video’s geven we je graag een antwoord op de volgende vragen:

➡ Hoe immatriculeer je een paard?

➡ Hoe betaal je een bestaande immatriculatie?

➡ Hoe wijzig je online de verantwoordelijke van een paard?

➡ Hoe voeg je een meetattest toe voor een pony?


Belangrijk! Om zeker te zijn dat je vlot toegang krijgt tot het nieuwe systeem geven we je enkele tips om vlot over te schakelen:

Om eenvoudig te kunnen inloggen in het nieuwe systeem is het noodzakelijk om voor 21 december je Equibel profiel te updaten en te voorzien van een geldig e-mailadres.
De huidige Equibel website wordt vanaf 22 december afgesloten en kan dan maar beperkt gebruikt worden.  Zorg er dus voor dat je alle nodige documenten (facturen, inschrijvingsbewijzen) gedownload hebt. Stel je kandidatuur voor internationale wedstrijden waarvan de sluitingsdatum afloopt voor 5/01/2024.

De nieuwe Equibel website wordt een modern platform, op naar 2024!

Recente artikels

Dagen tot de Olympische spelen
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten