KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Deel dit artikel met vrienden

Tijdens de voorbije maanden konden organisatoren uit beide liga’s hun aanvragen indienen voor het brengen van nationale en internationale wedstrijden in 2024. Na overleg tussen de betrokken partijen konden enkele overlappingen weggewerkt worden waardoor de definitieve nationale wedstrijdkalender voor het volgend seizoen klaar is.

Het aantal nationale wedstrijden (CEN) neemt weliswaar af maar bij de internationale wedstrijden (CEI) zien we weer een groei. Zo krijgt Zutendaal het gezelschap van Etalle die op 21 juli een CEI* brengt (naast de klassieke CEN-reeksen) waar het Belgisch kampioenschap 7jarige paarden zal gehouden worden.  Zutendaal houdt zoals tijdens dit seizoen in het volgende voorjaar, meer bepaald tijdens het weekend van 13 en 14 april, de CEI * en CEI** reeksen en breidt deze uit met een CEI*** over 140km. Hier zal het Belgisch kampioenschap seniors en juniors gehouden worden, alsook het BK voor 8 jarige paarden. Er worden er eveneens de CEN-reeksen gehouden.

De rest van de CEN-kalender gaat door op 28/4 te Spa, 19/5 te Recht, een nieuwe locatie te Musson op 6/6, 6/7 te Villers Poterie, 18/8 te Mont le Soie, 1/9 te Oud Heverlee en de seizoensafsluiter te Peer op 29/9.

Het Belgisch kampioenschap 5 en 6 jarigen wordt gehouden te Villers-Poterie.

Klik hier om de kalender te raadplegen.

Recente artikels

Dagen tot de Olympische spelen
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten