KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Share this article with friends

Lara de Liedekerke-Meier heeft op zondagochtend de overwinning van de CCI5*-L tijdens de Longines Luhmühlen Horse Trials binnengehaald. 

De Belgisch kampioene kon in de lange vijfster de winst boeken in het zadel van Hooney d’Arville. Met de sBs merrie van Vigo d’Arsouilles ging de Liedekerke-Meier als derde in de voorlopige tussenstand van start in het jumpingonderdeel. Met uiteindelijk een totale score van 35,6 zegevierde het Belgische duo.

Het is voor Lara haar allereerste overwinning op 5*niveau, en het zou zelfs de eerste Belgische 5* overwinning in de eventingdiscipline ooit zijn!

Geniet via deze link van het interview door Horse & Country met Lara de Liedekerke, vlak na deze historische overwinning!

de Liedekerke-Meier Lara, BEL, Hooney D’Arville, Meier Kai Steffen, Fery Justine Longines Luhmühlen Horse Trials 2024 © Hippo Foto Media – Stefan Lafrentz 16/06/2024


De Britten vulden verder de top drie aan met een tweede plaats voor Tom Mcewen en CHF Cooliser (Womanizer) die met 36,0 eindigden. Een score van 36,9 leverde Yasmin Ingham en Rehy DJ (Tinarana’s Inspector) de derde plaats op. 

Recent articles

Days until the Olympic Games
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten