KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Share this article with friends

Abdel Saïd schreef dit weekend op sensationele wijze de Longines Grand Prix van Doha op zijn naam. Hij deed dat in het zadel van Bonne Amie (v. Ad A Big Boy): “Vorig jaar had ik soms wat moeite met haar in de barrages maar ik heb het gevoel da ze wat ‘volwassener’ is geworden”, aldus de kersverse Grand Prix winnaar na afloop. 

“Ik ben echt heel blij met haar, ze is een ongelooflijk paard maar ook een gevoelige grote dame. Vorig jaar had ik het een beetje moeilijk in de barrages, dan overweldigde ik haar misschien een beetje of reed ik niet met genoeg gevoel… maar vandaag voelde het alsof ze volwassen werd en groeide. Ik ben echt blij dat het vandaag samenkwam, ze verdient deze overwinning echt.”

Abdel’s overwinning verzekerde hem van de eerste felbegeerde plek in de LGCT Super Grand Prix tijdens de GC Playoffs die later dit jaar in Riyad worden gehouden. Hij was duidelijk vol emotie na zijn overwinning en glimlachte: “Om hier te zijn op deze ongelooflijke locatie in Al Shaqab is een ongelooflijk gevoel – een mix van de gastvrijheid, de locatie, de organisatie door het team van Global Champions, het kon geen beter moment zijn om alles samen te laten komen.”

Recent articles

Op Paasmaandag 1 april zal ons kantoor gesloten zijn.

Wij zijn er weer op 2 april!

Op vrijdag 15 maart zal ons kantoor gesloten zijn.

We apologise for the inconvenience!

Days until the Olympic Games
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten