KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Welkom bij Equifans

Wat is Equifans?

Dé place to be voor alle Belgische supporters tijdens kampioenschappen en landenwedstrijden!

Ter gelegenheid van de Alltech FEI Wereldruiterspelen 2014 in Normandië lanceerden de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie (KBRSF), Paardensport Vlaanderen (toen nog VLP) en la Ligue Equestre Wallonie Bruxelles (LEWB), in samenwerking met partners Cavalor en Lami-cell, het project Equifans.
Om de Belgische supporters te helpen én te verenigen werd Equifans in het leven geroepen.

Op onze sociale media facebook en Instagram kunnen de Belgische supporters terecht voor alle informatie over de kampioenschappen en teamcompetities of voor een antwoord op praktische vragen als ‘Hoe geraak ik terplaatse?’, ‘Waar vind ik een slaapplaats?’ en ‘Hoe kan ik tickets kopen voor dit evenement?’.

Op deze website onder het menu ‘teams’ en ‘kalender’ vind je daarnaast ook alle informatie over de verschillende kampioenschappen en landenwedstrijden per discipline en de deelnemende Belgische atleten en omkadering.

Equifans United!

Maar Equifans wil meer zijn dan slechts een verzamelplaats van praktische informatie. We zijn het medium bij uitstek voor supporters van de Belgische atleten. Wil je op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt, in de spotlights en achter de schermen van de wedstrijden en kampioenschappen, waar je kan afspreken met andere supporters en de Belgische ruiters, hoe je aan een supporterspakket raakt, … noem maar op…

Samen zijn we Equifans United! Wij dompelen je onder in de sfeer van de wedstrijd, ook al zit jij thuis in je luie zetel! Hou dus zeker onze Facebook- en Instagrampagina nauwlettend in het oog!

Equifans nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van onze laatste updates.

Kalender

Bekijk de details van het wedstrijdzeizoen.

Dagen tot de Olympische spelen
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten