KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Deel dit artikel met vrienden

Van 11 tot 14 april stond een uitgebreide cursus voor FEI Steward Level 3 certificering op het programma in de KBRSF vergaderzalen in Zaventem. Deze intensieve training resulteerde in succes voor Claire Heye-Pauwels, Christophe Janssen en Sarah Verhamme. Zij behoren voortaan tot de gewaardeerde rang van FEI Steward Level3.

Daaropvolgend kwam van 15 tot 17 april een andere groep aspirant-stewards bijeen in Zaventem, enthousiast om hun eigen weg in te slaan. Deze keer volgden de deelnemers een opleiding tot FEISteward Level 1.

Kathleen De Bolle, Annick Herlitska, Ronny Schrijvers, Véronique Sunaert en Laura Vanderstraeten kunnen voortaan aan de slag met hun pas verworven kennis en vaardigheden als FEI Steward Level 1.

Terwijl we de prestaties van deze mensen in de verf zetten, benadrukken we graag nog even de essentiële rol die stewards spelen in het waarborgen van de integriteit en veiligheid van hippische wedstrijden. Of het nu op het hoogste niveau is of in de basis, stewards zijn de bewakers van fair play en sportiviteit en houden de waarden hoog die centraal staan in de wereld van de paardensport.

Recente artikels

Dagen tot de Olympische spelen
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten