KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Nog maar eens een podiumplaats voor de ploeg van Team Manager Kai-Steffen Meier.

Deel dit artikel met vrienden

De Belgische eventingruiters, onder leiding van Chef d’équipe Kai-Steffen Meier waren dit weekend aan het werk in het Poolse Strzegom om er de kleuren van ons land te verdedigen en dat deden ze met verve! Het Belgische team, bestaande uit Belgisch kampioene Tine Magnus (Champagne Pia Z), Karin Donckers (Leipheimer van’t Verahof), Julien Despontin (Honeyblue) en Jarno Verwimp (Kyba van de Jomaheide) behaalde immers een bronzen medaille in de landenwedstrijd. Zij mochten op het podium plaatsnemen naast winnaar Nederland en de Verenigde Staten, die tweede werden.

In de individuele ranking was Tine Magnus de beste Belgische. In het zadel van Champagne Pia Z (v. Chablis) reed ze naar een totaalscore van 45,7 wat haar de zevende plaats opleverde. Ze werd op de voet gevolgd door Karin Donckers en Leipheimer van’t Verahof (v. Vigo d’Arsouilles) met een totaalscore van 47,8.

Deze derde plaats is weer een belangrijke stap voor het team op weg naar een teamkwalificatie voor de Olympische Spelen in Parijs in 2024.

Klik hier voor alle resultaten

Recente artikels

Dagen tot de Olympische spelen
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten