KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Share this article with friends

CSI4* Wiesbaden

Koen Vereecke heeft zijn succesvol concours in Wiesbaden afgesloten met winst in de 1.60m CSI4*GP. Dit deed hij met de 14-jarige Kasanova de la Pomme.

Koen Vereecke stopte de klok op 54.56 seconden en bleek zo ongeveer drie seconden sneller dan nummer 2, Anna Maria Kuhlmann en de 13-jarige Pegasus Deau Re Mi (Deauville van T&L).

In de prijzen volgde ook Jos Verlooy. Hij sprong met de 10-jarige BWP-ruin, Origi (Vigo d’Arsouilles) naar een negende plek!

CSIO3* Martofte

Nadat het er eerder net niet lukte om een plaats op het podium te bemachtigen met het team, België eindigde op de vierde plaats, lukte het in de Grote Prijs Aaron Tijskens wel. Hij mocht plaatsnemen op het hoogste trapje van het podium.

Slechts drie combinaties slaagden erin de barrage te bereiken. Naast twee plaatselijke combinaties was het Aaron Tijskens die als Belgische afgevaardigde in deze finale stond. Samen met Hurricane liet hij alle balken in de lepels liggen en had daarbij de snelste tijd van 39,84s. 

LGCT Madrid

De eerste foutloze rit in de LGCT GP kwam van Marco Kutscher. Hij klokte af op 53,99s. Iets later nam ziijn landgenoot Christian Kukuk de leiding over met 45,85s op de chrono. Ook Maikel van der Vleuten ondernam een poging, maar kwam met 46,78s net iets te kort om de leiderspositie op te eisen. 

Gilles Thomas kwam aan de start met zijn nu al iconische hengst Ermitage Kalone. De winnaar van de LGCT Grand Prix in Shanghai en ook de GCL in Madrid finishte met de chrono op 47,89s.

Recent articles

Days until the Olympic Games
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten