KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Share this article with friends

De derde etappe van de Longines League of Nations™, die vrijdagmiddag (31 mei) in St. Gallen (SUI) zou plaatsvinden, is afgelast vanwege slechte weersomstandigheden.

Na een langdurige periode van zware regenval in Europa de afgelopen dagen, waaronder ook in St. Gallen, werd vanmorgen na overleg met de FEI, Ground Jury, het organisatiecomité, Chefs d’Equipe en atleten besloten om de Longines League of Nations™ etappe in de Zwitserse stad af te gelasten.

Todd Hinde, FEI Jumping Director, zei;

“Ondanks uitgebreide planning maakten de weersomstandigheden de situatie extreem moeilijk en we waarderen de inspanningen van ruiters, chefs, grooms, officials en de organisator om oplossingen te vinden in deze uitdagende omstandigheden. Hoewel we dit betreuren, geloven we dat dit onder de gegeven omstandigheden de juiste beslissing was.”

Wat betreft de gevolgen voor de puntenverdeling voor de 2024 Series, er zullen geen Longines League of Nations™ punten worden toegekend. De competitie gaat verder met de volgende etappe in Rotterdam op 21 juni en de stand voor Barcelona (ESP) wordt berekend op basis van de 3 kwalificatiewedstrijden van Abu Dhabi (VAE), Ocala (VS) en Rotterdam (NED), in plaats van 4.

Recent articles

Days until the Olympic Games
De Olymische spelen zijn gestart!
Sluiten