KBRSF

Koninklijke Belgische Ruitersport federatie

Deel dit artikel met vrienden

Het derde en laatste optreden van de Paralympische Spelen van Parijs was het vandaag voor ‘Gouden’ duo Michèle George en haar merrie Best of 8. Nadat ze eerder deze week reeds goud pakten in de Individuele Test, en gisteren naar een topscore reden in de Team Test, waarin België zevende eindigde, deed ze er vandaag nog een schepje bovenop.

Met een nagenoeg feilloze Freestyle proef, op prachtige muziek die Best of 8 wel op het lijf geschreven leek, overtuigde ze moeiteloos de jury en won met een score van 81.470% de Freestyle Test in Graad 5.

Ook Kevin Van Ham reed in deze Graad de test van zijn leven met Eros Van Ons Heem en werd beloond met een zeer verdienstelijke vijfde plaats en 73.010%.

Manon Claeys reed eerder op de dag ook haar Freestyle proef met Katharina Van Sollenburg. Het duo oogde ontspannen en erg harmonieus en kon 75.995% scoren. In een zeer sterk deelnemersveld leverde dit hen een zevende plaats op.

Als allerlaatste Belgische ruiter in de tuinen van Versailles, kreeg Barbara Minneci in Graad 3 voor haar oefening 72,281 procent. Daarmee eindigde ze als zevende van de acht finalisten.

Recente artikels